10 citate celebre

10 citate celebre

Numeroasele tendinte, schimbarile care se produc in fiecare sezon, pot fii derutante chiar si pentru o adevarata fashionista. Daca iti este greu sa urmaresti mereu revistele de specialitate, sa afli ce si cum sa poarta sau daca nu ai banii necesari pentru a investesti in haine la fiecare sezon, nu este nicio problema. Am ales sa iti prezinta sfaturile unor creatori de talie mondiala care ne invata ca stilul este nemuritor si ca naturaletea este cea mai importanta.
Sa ascultam cu atentie ce au de spus geniile din lumea modei:
1. Karl Lagerfeld: ,,Nu poti fi niciodata prea formala sau prea informala intr-o rochie neagra’’.
2. Yves Saint-Laurent: ,,Moda paleste, stilul este etern’’.
3. Ralph Lauren: ,,Moda nu este despre etichete. Nu este despre branduri. Este despre altceva care vine din interiorul tau’’.
4. Christian Dior: ,,Nu poti niciodata sa acorzi o atentie prea mare alegerii pantofilor tai. Prea multe femei cred ca nu sunt importanti, dar adevarata dovada a elegantei unei femei se afla in picioarele ei’’.
5. Gianni Versace: ,,Nu te lasa prada trendurilor. Nu lasa moda sa puna stapanire pe tine. Fii tu acela care decide ce esti, ce vrei sa exprimi prin felul in care te imbraci si modul in care traiesti’’.
6. Oscar de la Renta: ,,Paseste de parca ai avea trei barbati care merg in spatele tau’’.
7. Christian Louboutin: ,,Pantofii iti transforma limbajul corpului si atitudinea. Te inalta fizic si psihic’’.
8. Yves Saint Laurent: ,,De-a lungul anilor am invatat ca ceea ce este important la o rochie este femeia care o poarta’’.
9. Coco Chanel: ,, Moda nu este ceea ce exista numai in rochii. Moda este in cer, pe stada, moda are de-a face cu idei, modul in care traim, ceea ce se intampla’’.
10. Miuccia Prada: ,,Ceea ce porti este modul in care te prezinti in fata lumii, in special in ziua de azi, cand contactele dintre oameni sunt atat de rapide. Moda este un limbaj instantaneu’’.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *