Branduri româneşti

Auzim tot mai des la televizor vorbindu-se despre susţinerea economiei locale, despre micii producători, despre produsele naţionale, aşa încât m-am hotărât să vă vorbesc despre un brand….aţi ghicit!…românesc.
Ne place să purtăm haine de firmă şi suntem încântate când lumea recunoaşte articolele în care am investit o grămadă de bani. Eticheta este cea care a ajuns să ne guverneze vieţile, ea este cea care ne ridică în ochii lumii şi ne propulsează în cele mai cool cercuri sociale.
De câte ori nu aţi plătit o sumă uriaşă pentru o fustă doar pentru că este de la nu ştiu ce brand şi pentru că aţi cumpărat-o din mall? În realitate, preţul acelui obiect este de 2 sau chiar 3 ori mai mic. E păcat să aruncăm banii aiurea pe nişte etichete.
Recent am descoperit un brand românesc, Chanttal, unde poţi găsi de la fuste, rochii până la încălţăminte şi accesorii. Toate sunt produse la noi în ţară şi au preţuri mai mult decât convenabile. Este un brand ce se adresează femeilor puternice, conştiente de calităţilor lor şi care vor să atragă privirile celor din jur.
Feminitatea şi sexualitate sunt perfect puse în evidenţă de rochiile Chanttal care oferă un farmec aparte femeii. Materialele folosite sunt atent alese, iar croiala obiectelor vestimentare se potriveşte oricărei siluete.
Nu trebuie să aruncăm o mulţime de bani pentru a avea garderoba mult visată. Trebuie să ştim să investim cu cap şi să facem cele mai potrivite cumpărături. Tendinţele în modă sunt guvernate de idei şi concept, nu de etichete şi preţuri.
Pentru o căutare rapid, te sfătuiesc să arunci o privire pe site. Sunt sigură că vei găsi cel puţin 1 lucru care te va încânta. Shopping plăcut!

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *