Garantie

New Fashion România va ofertă o Garanţie a Produselor.

Pentru că ne respectăm clienţii şi pentru că vrem să creăm o relaţie de viitor cu ei New Fashion România oferă o perioadă de 15 zile în care puteţi să returnaţi produsul fără nici un motiv. Nu trebuie să ne spuneţi de ce aţi luat această hotărâre, poate nu vă este bună mărimea,nu vă place culoarea etc … Ne puteţi contacta şi o să încercăm să remediem problemă prin schimbarea produsului său o să vă dăm banii înapoi.

Primul lucru pe care trebuie să-l faceţi este să ne trimite-ţi un email la contact@newfashionromania.ro în maxim 15 zile de la achiziţie.

 

Termenul de returnare al produselor achiziţionate este de 14 zile (15 zile la noi) de la primirea produsului, conform legislaţiei O.G 34/2014,valabil în continuare doar pentru persoane fizice . În acest sens, consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile de la primirea produsului. Regula de mai sus se va aplica numai în cazul în care produsele sunt într-o stare perfectă precum cea în care au fost livrate, fără urme ale utilizării, cu etichetele originale şi în ambalajul original, cu toate documentele care l-au însoţit şi dovada achiziţiei (copia facturii).