Termeni si Conditii

VA RUGAM SA CITITI CU ATENTIE TERMENII SI CONDITIILE DE UTILIZARE INAINTE DE A UTILIZA SAU OBTINE ORICE MATERIALE, INFORMATII, SERVICII PRIN INTERMEDIUL ACESTUI SITE

Pagina de internet www.newfashionromania.ro este creată şi administrată de S.C. New Fashion Store SRL-D inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J24/600/2014 CUI RO33333249, sediu social Baia Mare Str.Cuza Voda 3/59 jud. Maramures . Prin „utilizator” se înţelege orice persoană care accesează această pagină de internet.

Folosirea acestui website implica acceptarea acestor termeni si conditii, va rugam sa cititi cu atentie acesti termeni. New Fashion Romania isi rezerva dreptul de a actualiza prezentii termeni si conditii fara o notificare prealabila a persoanelor care utilizeaza acest site, modificarile intrand in vigoare de la momentul publicarii lor pe site. Este obligatia Clientilor si a Vizitatorilor de a verifica periodic clauzele cuprinse in prezentii termeni si conditii.

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul site-ului magazin online www.newfashionromania.ro nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Frauda

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului www.newfashionromania.ro. Site-ul  www.newfashionromania.ro nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului www.newfashionromania.ro, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si Conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii site-ului www.newfashionromania.ro sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Returnari si Garantii

Ordonanța Guvernului 34/2014 este intrata in vigoare pe fondul unor modificari la nivelul Uniunii Europene și abroga vechea ordonanta 130/2000, care prevedea dreptul de retur în 10 zile lucratoare, si-l inlocuieste cu drept de retur în 14 zile calendaristice, valabil în continuare doar pentru persoane fizice

Confidentialitate si Securitate

Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/vizitator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate site-ului www.newfashionromania.ro.

Prin completarea formularului de inregistrare de pe site-ul www.newfashionromania.ro, utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii site-ului www.newfashionromania.ro, in urmatoarele scopuri:

  •     Prelucrarea comenzilor;
  •     Participarea la concursuri, promotii;
  •     Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);
  •     Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea site-ului www.newfashionromania.ro si a tertilor cu care site-ul www.newfashionromania.ro are relatii de orice natura (inclusiv comerciale).

Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe  site-ul www.newfashionromania.ro, privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite.

Informatiile solicitate in cazul platilor on-line intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar site-ul www.newfashionromania.ro nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra.

Platile on-line se realizeaza prin intermediul procesatorului de plati NETOPIA mobilPay.  

NETOPIA mobilPay trimite, securizat si fara a stoca pe servere, informatiile introduse de client, catre banca procesatoare care le directioneaza catre banca emitenta a cardului. Banca emitenta aproba sau refuza plata.

Toate informatiile introduse pe serverele NETOPIA mobilPay sunt criptate folosind SSL.
Protocolul Secure Sockets Layer (SSL) a devenit standardul universal in online pentru autentificarea si criptarea comunicarii intre utilizatori si serverele web. O conexiune criptata SSL presupune ca toate informatiile schimbate intre client si server sa fie criptate de catre expeditor si decriptate de catre destinatar, protejand astfel datele de orice tert care ar incerca interceptarea lor. Clientii pot in acest fel sa trimita date confidentiale, cum ar fi informatiile cardului, catre un website, avand garantia ca SSL le va pastra confidentialitatea.

Dispozitii finale

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de e-mail contact@newfashionromania.ro